ERKAN ZENGİN:"HEDEFE BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ"

Bugün akşam saatlerinde Mustafa Denizli öğrencisi Erkan Zengin ile yaklaşık bir saat süren bir toplantı yaptı. Toplantıda Erkan’a “takımın sana ihtiyacı var” diyen Denizli’ye tecrübeli krampon hedefe birlikte yürüyeceğiz hocam dedi.

ERKAN ZENGİN:"HEDEFE BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ"
06 Mart 2017 Pazartesi 23:28

Başkan Halil Ünal Almanya gitmeden önce hem Teknik Direktör Mustafa Denizli’ye, hem de Erkan Zengin’e aradaki soğukluğun bir an önce giderilmesi isteğini iletti. Her iki isim aradaki soğukluğu akşam saatlerinde yaklaşık 1 saat süren toplantı sonrasında sona erdirdi. İkili bugün akşam saatlerinde bir araya geldi. Yaklaşık 1 saat süren toplantıda Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin Erkan’a “Takımın sana ihtiyacı var. Kalan haftalar hem takım hem de hedefler için büyük önem taşıyor. Senin yapman gerekenler belli. Bu noktada da yeniden takımdaki yerini almanı istiyorum” dediği öğrenildi. Öte Yandan Erkan Zengin’in ise hocasına, “Buraya geliş nedenlerimin en önemlilerinden bir tanesi şampiyonluk hedefiydi. Bu yüzden şampiyonluk hedefine her ne pahasına olursa olsun ulaşmalıyız. Bu kulüp camia ve taraftarlar için çok önemli. Bu hedef beraber yürüyeceğiz” dediği öğrenildi.
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İncitatus - 7 yıl önce
Madem böyle bir hedefiniz var ne diye şehirde bu stresi yarattınız