ERKAN ZENGİN: Transferime son iki saat kala…

Eskişehirspor’dan ayrılan Erkan Zengin, geleceği hakkında İsveç basınına açıklamalarda bulunurken, transferin son saatlerinde Aytemiz Alanyaspor’un kapısından döndüğünü açıkladı.

ERKAN ZENGİN: Transferime son iki saat kala…
10 Şubat 2018 Cumartesi 10:53

Eskişehirspor'la yollarını ayıran tecrübeli futbolcu Erkan Zengin,  Eskişehrispor’un Aytemiz Alanyaspoor’a transferine izin vermediğini söyledi ve İsveç’e dönebileceğinin sinyallerini verdi.

Erkan Zengin, transferin son saatlerinde Alanyaspor ile anlaştığını söylerken, “Alanyaspor ile anlaştım ve transfer oluyordum. Ama kulüp iki saat kala buna izin vermedi.” İfadelerini kullandı. Eskişehirspor ile sözleşmesini feshetme konusunda anlaşan Zengin, alacaklarında yaşanan problem nedeniyle bonservisini alamamıştı.

Zengin, eski kulübü Hammarby ile henüz görüşme yapmadığını belirterek, “Avrupa’da transfer dönemi bitti. MLS’de ya da İsveç’e transfer olabilir. Belki evime (Hammarby) dönerim.” diye konuştu.

Kaynak: SporX

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.