ERKAN ZENGİN'DEN YÖNETİME SERT SÖZLER

Eskişehir ile yollarını ayıran Erkan Zengin sosyal medya hesabından; "Eskişehirspor para kazansın diye bekledim. İstedikleri rakamları alamayınca, transfer bittikten sonra beni arayıp sözleşmesi feshetmek istediklerini bildirdiler. Bana bu süreci yaşatanları Allah'a havale ediyorum." paylaşımında bulundu.

ERKAN ZENGİN'DEN YÖNETİME SERT SÖZLER
01 Şubat 2018 Perşembe 09:04

Eskişehirspor transferin son saatlerine kadar kulüp bulmak için çaba gösterdiği Erkan Zengin'e kulüp bulamadı. Transfer sezonunun kapanması ile birlikte takımda kalan Zengin'e kararını bildiren Eskişehirspor yönetimi tecrübeli futbolcuyla yollarını ayırma kararı aldı. Yaşananlaron ardından Erkan Zengin sosyal medya hesabından çok sert açıklamalarda bulundu. İşte Zengin'in o sözleri:

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.