EFELER'DEN KAZIM KURT'A TEŞEKKÜR

Eskişehirspor Efeler Taraftar Grubu ve grubun kurucusu Muharrem Sülük, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti.

EFELER'DEN KAZIM KURT'A TEŞEKKÜR
10 Ocak 2019 Perşembe 13:34

Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarette, Muharrem Sülük ve Efeler Taraftar Grubu Başkan Kurt’a, Eskişehirspor’un her zaman yanında olduğu ve Eskişehirspor’a verdiği destek için teşekkür etti. 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimde Odunpazarı Belediye Başkanlığına tekrar aday olduğu için Başkan Kurt’u tebrik eden Sülük ve Efeler Taraftar Grubu üyeleri, Başkan Kurt’un her zaman yanında olduklarını söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kurt, Eskişehirspor ve Eskişehirspor taraftarına her zaman destek olacaklarını belirtti. Eskişehirspor’un önemli bir süreçten geçtiğini vurgulayan Başkan Kurt, önümüzdeki günlerde yapılacak kongreden iyi bir sonuç çıkacağına inandığını söyledi. Başkan Kurt ayrıca Eskişehirspor için herkesin bu süreçte seferber olması gerektiğini kaydetti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.