DORUKHAN ESKİŞEHİR BASKET’TE

Basketbol Süper Ligi'nde iddialı bir kadro oluşturmak kolları sıvayan Eskişehir Basket üçüncü transferini gerçekleştirdi.Temsilcimiz Acıbadem Üniversitesi’nden Dorukhan Engindeniz’i kadrosuna kattı

DORUKHAN ESKİŞEHİR BASKET’TE
30 Haziran 2017 Cuma 14:02

Basketbol Süper Lig’inde iddialı bir kadro oluşturmak kolları sıvayan Eskişehir Basket üçüncü transferini gerçekleştirdi.

Son transfer Dorukhan

Kadrosunda yapılanmaya giden Eskişehir Basket transfer döneminde Cemal Nalga, Murat Göktaş, Efekan Coşar gibi isimler ile yollarını ayırmıştı. Siyah Kırmızılı ekip bu yıl mücadele edeceği Basketbol Süper Lig’inde iddialı bir kadro oluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor. Temsilcimizin son transferi Acıbadem Üniversitesi’nden Dorukhan Engindeniz oldu. Eskişehir Basket 25 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna kattı.

Acıbadem’de oynuyordu

1992 doğumlu olan Eskişehir Basket’in yeni transferi Dorukhan Engindeniz Ormanspor altyapısında yetişti. Maliye Piyango ve Gelişim Koleji’nde forma giyen Dorukhan geçtiğimiz sezon ligin en iddialı ekiplerinden Acıbadem Üniversitesi’nin kadrosunda yer alıyordu. Uzun forvet(4) mevkisinde oynayan Dorukhan Acıbadem formasıyla 38 maça çıkarken 133 sayı atmayı başardı.

Koç bugün belli olacak

Amerikalı antrenör Brad Greenberg ile yollarını ayıran Nesine.com Eskişehir Basket’in bugün yeni antrenörünü açıklamaya hazırlanıyor. Yeni sezonda BSL’de iddialı olma yolunda çalışmalarını gerçekleştiren temsilcimiz yeni antrenörünü bugün açıklayacak. Başkan Sinan Özeçoğlu ve Basketbol Şube Sorumlusu Derya Yannıer’in görüşmeleri tüm hızıyla sürdüğü ve bugün en geç hafta sonunda bu işi bitireceği öğrenildi. Yeni koçun yabancı olacağı ise sızan bilgiler arasında.  

Motum Anadolu Efes'te

Basketbol Süper Lig ekiplerinden Anadolu Efes, Brock Motum ile anlaştı. Geçen sezon Zalgiris Kaunas forması giyen 28 yaşındaki 2.08 boyundaki Avustralyalı forvet ile Lacivert Beyazlılar 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık anlaşma imzaladı. Efes daha önce Ricky Ledo'yu renklerine bağlamıştı.

 

BSL’nin yıldızı Bahçeşehir’de

Bahçeşehir Koleji önemli bir hamle yaparak Gaziantep Basketbol'dan Davon Jefferson'u kadrosuna kattı. 1986 doğumlu, 2.03 m boyunda, USC çıkışlı oyunu Maccabi, ASVEL, Triumph Lyubertsy, Krasny Oktyabr formaları giydi, Güney Kore, Dubai, Venezüela liglerinde de kısa sürelerle oynadı. Jefferson son sezon BSL'de 30 dk, 18.0 sayı, 9.1 ribaund, 1.8 asist, 0.9 blok, 1.1 top çalma istatistikleri tutturdu, ligin sayı liderliğinde dördüncü, ribaund liderliğinde ikinci sırayı aldı.

Fenerbahçe ile Doğuş işbirliği anlaşması imzaladı

Fenerbahçe ile Doğuş Grubu iş birliği anlaşması imzaladı. Yapılan anlaşma sonucunda, Euroleague şampiyonu Fenerbahçe'nin ismi Fenerbahçe Doğuş oldu. Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, “Grubumuz ile Fenerbahçe Erkek Basketbol takımı arasında sponsorluk anlaşması imza töreni bu anlamda çok önemli. Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nın adı artık Fenerbahçe Doğuş olacaktır. Bu kıymetli işbirliğinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.