Devlerin rakibi Trabzonspor

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 10. haftasında 10 Aralık Pazar günü temsilcimiz Eskişehir Basket, Karadeniz ekibi Trabzonspor’u konuk edecek. Zorlu maç saat 13.00’de başlayacak.

Devlerin rakibi Trabzonspor
09 Aralık 2017 Cumartesi 10:51

Potadaki temsilcimiz Eskişehir Basket, Fenerbahçe Doğuş ve Darüşşafaka Basketbol mağlubiyetlerinin ardından geçtiğimiz hafta deplasmanda Demir İnşaat Büyükçekmece’yi 72-79’luk skorla devirdi. Bu galibiyetle moral kazanan Dev Adamlar hafta boyunca Anadolu Üniversitesi İki Eylül Spor Salonu’nda antrenman yaptı.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 10. haftasında Trabzonspor’u ağırlayacak olan Potanın Şimşekleri yaptıkları antrenmanlarla zorlu maça hazır hale geldiler. Anadolu Üniversitesi İki Eylül Spor Salonu’nda oynanacak olan Eskişehir Basket-Trabzonspor maçı 10 Aralık Pazar günü saat 13.00’de başlayacak.


 

BİLET SATIŞI SÜRÜYOR

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 10’uncu haftasında, 10 Aralık Pazar günü saat 13.00’de oynanacak Eskişehir Basket-Trabzonspor maçının bilet satışı sürüyor. Taraftarlar, Biletix.com adresinden ve Kanatlı AVM’deki biletix gişesinden biletlere ulaşıyor. 10 Aralık Pazar günü ise Anadolu Üniversitesi İki Eylül Spor Salonu bilet gişesinden de bilet satışı yapılacak.

Bilet fiyatları şu şekilde;

Tam        : 15 TL

Öğrenci    : 7,5 TL

Deplasman     : 15 TL

NOT: 10 yaşından küçük ve engelli taraftarlar maçı ücretsiz izleyebilecek.

ÜCRETSİZ SERVİS

10 Aralık Pazar günü saat 13.00’de oynanacak olan Eskişehir Basket-Trabzonspor maçı için taraftarlara ücretsiz servis imkanı sağlanacak. Maça gelmek isteyen taraftarlar için 10 Aralık Pazar günü saat 12.00’de Espark AVM önünden ücretsiz servisler kaldırılacak.

DAVETİYE SÜRPRİZİ

Eskişehir Basket’in yaptığı kampanya çerçevesinde sezon başında Eskişehir’de oynanacak ilk 3 maçı kapsayan (İstanbul BBSK, Anadolu Efes ve Galatasaray Odeabank) 3’lü maç paketini satın alan taraftarlar, 10 Aralık Pazar günü oynanacak olan Trabzonspor maçını ücretsiz izleyecek. Taraftarlar, davetiyelerini 10 Aralık Pazar günü Anadolu Üniversitesi İki Eylül Spor Salonu bilet gişesinden alacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.