Devlerde tek hedef galibiyet

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Eskişehir Basket'te gözler yarın oynanacak zorlu Beşiktaş Sompo Japan mücadelesine çevrildi.

Devlerde tek hedef galibiyet
05 Ocak 2018 Cuma 14:48


Ligin 14. haftasında yarın Anadolu Üniversitesi İki Eylül Spor Salonunda Siyah Beyazlı takımı ağırlayacak olan Eskişehir ekibinde, hazırlıklar tamamlandı.

Geçtiğimiz gün çift antrenman yapan ekip, bugün de tek antrenman gerçekleştirdi. Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından 15’inci kez düzenlenecek olan Tahincioğlu All-Star 2018’de Asya karmasını da çalıştıracak olan Koç Josep Maria Berrocal, oyuncularla tek tek ilgilenerek takım olarak yapılan hataları anlattı.

Saat 20.15'te başlayacak mücadeleye taraftarların da yoğun ilgisi bulunuyor. Öte yandan Eskişehir Basket’te zorlu maç öncesi sakat veya cezalı isim bulunmuyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.