Devler sıkı çalışıyor

Süper Lig’de hedefini ilk 8 olarak belirleyen Eskişehir Basket, hazırlıklarını yüksek tempoda sürdürüyor. Güçlü bir kadro kuran ekip İspanyol Koç Josep Maria Berrocal gözetiminde yeni sezona sıkı hazırlanıyor

Devler sıkı çalışıyor
17 Eylül 2017 Pazar 14:33

17 Eylül Pazar günü tek antrenman yapan ekip Anadolu Üniversitesi İki Eylül Spor Salonu’nda bir araya geldi. Sportif sakatlığı devam eden E.J. Rowland ve Buğrahan Tuncer’in yanı sıra EuroBasket 2017’den dönen Viacheslav Kravtsov antrenmana katılmadı. Antrenman öncesinde Koç Berrocal parkede takımına konuşma yaptı.

Koç Berrocal’in konuşmasının ardından ısınma hareketleriyle antrenmana başlayan Siyah-Kırmızılı ekip, yardımcı antrenörler eşliğinde çalıştı. Isınmanın tamamlanmasından sonra Koç Berrocal antrenman programını anlattı. İki takıma ayrılan ekip, siyah ve kırmızı antrenman üstlerini giyerek taktik antrenmana geçti.

Önce siyah ekibe hücum yaptıran Berrocal, bu esnada kırmızı takımdan başarılı bir savunma bekledi. Uzun süre değişmeli olarak hücum ve savunma çalışan Eskişehir Basket’te Koç Berrocal antrenmanı sık sık bölüm yapılan bireysel hataları anlatarak basketbolcuların bu hataları lig maçlarında yapmamalarını istedi.

Rowland dönüyor

Potanın Şimşeklerinde dizinde yaşadığı problem nedeniyle iki antrenmana çıkamayan E. J. Rowland’ın pazartesi veya en geç Salı günü takımla birlikte antrenmanlara tekrar başlaması bekleniyor. Geçtiğimiz gün yapılan antrenmana katılamayan Amerika uyruklu başarılı basketbolcu, antrenmanı benchten takip etti.

Kravtsov geldi

Eskişehir Basket’in yeni transferi Viacheslav Kravtsov, geçtiğimiz gün takıma katıldı. Ukrayna Milli Takımı ile EuroBasket 2017’de boy gösteren 2.11’lik başarılı pivot, son 16’da elenmenin üzüntüsünü yaşadı. Ukrayna’nın elenmesinin ardından geçtiğimiz gün Eskişehir’e gelen Kravtsov’un pazartesiden itibaren takımla birlikte antrenmanlara başlaması bekleniyor.



 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.