Devler iki hazırlık maçı oynayacak

Eskişehir Basket, oynayacağı hazırlık maçları için dün Antalya’ya gitti. Siyah-Kırmızılı ekip, bugün 17.00’da Darüşşafaka ile yarın 16.00’da ise Zenit St Petersburg ile Gloria Hotels Spor Salonu’nda karşılaşacak.

Devler iki hazırlık maçı oynayacak
11 Eylül 2017 Pazartesi 15:43


 
Bu sezon Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek olan Eskişehir Basket, yeni sezona sıkı hazırlanıyor. Siyah-Kırmızılı ekip bu güne kadar Muratbey Uşak Sportif ve Banvit ile hazırlık maçı oynadı. Potanın Şimşekleri 3’üncü hazırlık maçında bu akşam saat 17.00’de Süper Lig ekiplerinden Darüşşafaka ile karşılaşacak. Bu karşılaşma Gloria Hotels Spor Salonu’nda oynanacak. Aynı salonda yarın ise saat 16.00 Eskişehir Basket- Zenit St. Petersburg karşılaşması oynanacak. İspanyol Koç Josep Maria Berrocal, bu iki hazırlık maçında takımını daha iyi görme ve tanıma fırsatı bulacak.
 
Hazırlık maçları programı
12 Eylül Salı
17.00    Eskişehir Basket- Darüşşafaka
13 Eylül Çarşamba
16.00    Eskişehir Basket- Zenit St. Petersburg
 
Haftaya Eskişehir’de
 
Ukrayna Basketbol Milli Takımı ile EuroBasket 2017’de ter döken Viacheslav Kravtsov, önümüzdeki hafta içi Eskişehir Basket kampına katılacak. Ukrayna ekibiyle turnuvada son 16’da elenen 2,12’lik dev pivot, kalitesini Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde Eskişehir Basket formasıyla gösterecek.
 
Baron parkeye çıkacak
 
Eskişehir Basket’in Amerikalı basketbolcusu Billy Baron, hazırlık maçlarında ilk kez Siyah-Kırmızılı formayı giyecek. ABD Milli Takımı ile FIBA American Cup 2017’yi kazanan Billy Baron, bugün ve yarın oynanacak Darüşşafaka ve Zenit Saint Petersburg maçlarında süre alacak. Siyah-Kırmızılı ekibin İspanyol Koçu Josep Maria Berrocal, Baron’u ilk kez Eskişehir Basket forması altında izleyecek.
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.