Devler Antalya’ya gidiyor

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi için yeni sezona hazırlanan Eskişehir Basket, oynayacağı iki hazırlık maçı pazartesi günü karayolu ile Antalya’ya gidecek. Potanın Şimşekleri burada Darüşşafaka ve Zenit St Petersburg ile karşılaşacak

Devler Antalya’ya gidiyor
09 Eylül 2017 Cumartesi 14:34

 

Yarın gidiyorlar

Potadaki temsilcimiz Eskişehir Basket, Anadolu Üniversitesi 2 Eylül Spor Salonu’nda antrenman yapıyor. Banvit ile yapılan hazırlık maçının ardından bir günlük izin kullanan temsilcimiz, cumartesi günü yapılan çift antrenman ile hazırlıklarına tekrar başladı. Şu ana kadar Banvit ve Muratbey Uşak Sportif olmak üzere 2 hazırlık maçı yapan Dev Adamlar, pazartesi sabahı karayolu ile Antalya’ya hareket edecek.

 

İki maç yapacaklar

Siyah-Kırmızılı ekip Antalya’da iki tane daha hazırlık maçı yapacak. Koç Josep Maria Berrocal’in mümkün olduğunca fazla sayıda hazırlık maçı yapılmasını istemesi üzerine temsilcimiz 12 Eylül Salı günü İstanbul temsilcisi Darüşşafaka ile mücadele edecek. Ardından ise 13 Eylül Çarşamba günü Saint Petersburg ile hazırlık maçı yapacaklar. Antalya’da oynanacak iki maçın ardından takım Eskişehir’e dönecek.

 

Antrenman yaptılar

Geçtiğimiz günlerde Bandırma’da Banvit ile yapılan hazırlık maçının ardından izin kullanan Eskişehir Basket, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Potanın Şimşekleri cumartesi günü sabah Anadolu Üniversitesi 2 Eylül Spor Salonu’nda güç ve kondisyon çalışması gerçekleştirdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.