DEVAM EDECEK MORAL VE ENERJİMİZ KALMADI

Eskişehirspor Kulübü Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Gül, yönetim olarak Eskişehirspor’un şampiyonluğu için ellerinden geleni yaptıklarını fakat başarılı olamadıklarını belirterek, “Devam edecek moral ve enerjimiz kalmadı. Bakanımız Nabi Avcı ile görüşeceğiz. Devam etme taraftarı değiliz” dedi.

DEVAM EDECEK MORAL VE ENERJİMİZ KALMADI
06 Haziran 2017 Salı 16:46

Murat Dağtekin'in haberine göre, Eskişehirspor Kulübü Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Gül, yönetim olarak Eskişehirspor’un şampiyonluğu için ellerinden geleni yaptıklarını fakat başarılı olamadıklarını belirterek, “Devam edecek moral ve enerjimiz kalmadı. Bakanımız Nabi Avcı ile görüşeceğiz. Devam etme taraftarı değiliz. Varsa kulübü isteyen kapılarımız açık. Tüm hesaplar ortada. Genel kurulu beklemeden şimdiden çalışmalarını yapabilirler” dedi.

Eskişehirspor Kulübünü bekleyen kriz öncesi, Eskişehirspor yönetiminden önemli açıklamalar geldi. Henüz Olağanüstü Genel Kurul Kararı almadıklarını belirten Eskişehirspor Kulübü Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Gül, “Genel kurulu beklemeden kulübe talip olan varsa, kapılarımız sonuna kadar açık. Hesaplarımız ortada” dedi.

HESAPLAR ORTADA

Şuanda kendisinin İstanbul’da Futbol Federasyonunda olduğunu sözlerineekleyen Gül, “UEFA’da 11 futbolcumuzun dosyası var. Buna yenileri de eklenecek tabiki. Uyuşmazlık çözüm kurulunda görüşülen dosyalar var. Spor Toto’da temlikler var. Bunların hesaplarını çıkartıyoruz. 10 Haziran da Kulübün mali genel kurul yapılacak. Şimdiden tüm hesaplarımızı çıkardık” dedi.

BAKANLA GÖRÜŞÜLECEK

Olağanüstü genel kurul kararı almadıklarını da sözlerine ekleyen Gül, “Bakanımız Nabi Avcı ile görüşeceğiz. Yönetim olarak bizim devam edecek gücümüz, moralimiz ve enerjimiz kalmadı. Bu görüşmeden sonra genel kurul kararı alınacak. Kulübe talip olan varsa buyursun gelsin. Genel kurulu beklemeden çalışmalarını rahatlıkla yapabilirler. Hesaplarımız ortada” dedi
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.