DEV ADAMLAR TESTTEN GEÇTİ

Tahincioğlu Basketbol Süper Lig ekiplerinden Eskişehir Basket yeni sezon hazırlıkları kapsamında bilimsel testlerden geçti.

DEV ADAMLAR TESTTEN GEÇTİ
15 Ağustos 2017 Salı 12:03

Eskişehir Basket’te yeni sezon çalışmaları start aldı. Siyah Kırmızılı ekip Anadolu Üniversitesi Spor Bilimleri Laboratuvarlarında bir takım testlerden geçti. Gerçekleşen testlere yerli oyuncuların hepsi katılırken yabancı oyunculardan sadece Josh Duncan katıldı. Billy Baron ve Viacheslav Kravtsov milli takımlarında olduğu için yeni sezon çalışmalarına katılmazken, Rowland ve Ayres’ın Çarşamba günü takımla birlikte çalışmaya çıkacağı öğrenildi.

Bilimsel testler

Siyah Kırmızılı ekip öncelikle Anadolu Üniversitesi Laboratuvarında yapılan vücut yağ oranı testine girdi. Ardından dev adamlar bacak kuvvet testi ve sıçrama testlerinin ardından bisiklet testi ile bilimsel testlerini tamamladı. Anadolu Üniversitesi’nin bilimsel olarak yaptığı testler oldukça beğeni kazandı. Eskişehir Basket akşam saatlerinden ise spor salonunda kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.

Antalya’ya gidecekler

Çalışmalar hakkında bilgi veren Eskişehir Basket Takım Menajeri Özgün Önver, “Yeni sezon çalışmalarımıza bilimsel testler yaparak başladık. Öncelikle bize bu imkanı sağlayan Anadolu Üniversitesi Rektörü Naci Gündoğan’a ve çalışanlara teşekkür ediyoruz. Takımımız 17 Ağustos’a kadar Eskişehir’de kondisyon ağırlıklı çalışmalar yapacak. Daha sonra Antalya’ya geçeceğiz ve orada yoğun bir kamp dönemine gireceğiz” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.