DEV ADAMLAR SERİYE DEVAM ETTİ 86 - 75

Eskişehir Basket Yeşilgiresun karşısında maçı 86-75 kazanarak ligde üst üste 4’üncü galibiyetini aldı.

DEV ADAMLAR SERİYE DEVAM ETTİ 86 - 75
21 Nisan 2018 Cumartesi 15:22

Eskişehir Basket maça Billy Baron, Buğrahan Tuncer, Caner Erdeniz, Jeff Ayres ve Josh Duncan ilk 5’i ile başladı. Hava atışını Yeşilgiresun kazandı ve pota altında bulduğu sayıyla 2-0 öne geçti. Eskişehir Basket adına ilk sayıyı serbest atış çizgisinden Duncan kaydetti. İlk periyodun bitimine 4 dakika 30 saniye kala skor 14-10 temsilcimizin lehineydi. Kritik asist ve sayılarıyla Buğrahan ön plana çıkarken, ilk periyot 18-17 Eskişehir Basket’in lehine sona erdi.

Maçın ikinci periyodu karşılıklı sayılarla başladı. Yeşilgiresun ekibi pota altında etkili olurken, Buğrahan ve Berkay’ın 3’lükleriyle bitime 4 dakika kala skor 33-33’e geldi. Başa baş geçen periyodun son saniyesinde pota altında Yeşilgiresun sayı bulunca ilk devre 41-41’lik eşitlikle sona erdi.

Zorlu karşılaşmanın 3’üncü periyodunda daha etkili olan taraf Siyah-Kırmızılılardı. Duncan ve Baron’un etkili oyunu sonrası Potanın Şimşekleri periyodu 66-60 önde tamamlamayı başardı. Maçın son periyodunda kontrolü elden bırakmayan Eskişehir Basket, farkı çift hanelere çıkartarak bir hayli rahatladı. Süre alan isimler arasında Sean Marshall’ın dışında tüm Siyah-Kırmızılı basketbolcular sayı atarken, Eskişehir Basket maçı 86-75 kazanarak ligde üst üste 4’üncü galibiyetini aldı.

+Josh Duncan attığı 25 sayıyla maçın en skorer ismi oldu.

Periyotlarda alınan skorlar

Eskişehir Basket-Yeşilgiresun Belediyesi : 18-17

Eskişehir Basket-Yeşilgiresun Belediyesi : 45-45

Eskişehir Basket-Yeşilgiresun Belediyesi : 66-60

Eskişehir Basket-Yeşilgiresun Belediyesi : 86-75

Çakacak maçı izledi

Eskişehir Basket’in kritik Yeşilgiresun Belediyespor maçını Vali Özdemir Çakacak da takip etti. Protokol tribününden maçı izleyen Çakacak, Eskişehir Basket Kulüp Başkanı Sinan Özeçoğlu ile yan yanaydı.

Destek verdiler

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 26’ncı haftasında Eskişehir Basket ile Yeşilgiresun Belediyespor arasında oynanan kritik maçta Anadolu Üniversitesi İki Eylül Spor Salonu’nda büyük boşluklar vardı. Ancak salona gelen taraftarlar maçın başından sonuna kadar takıma destek verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.