Deplasmanda mağlup olduk 84-78

Potadaki temsilcimiz Eskişehir Basket, Tahincioğlu basketbol Süper Ligi’nin 20. haftasında deplasmanda Galatasaray Odeabank ile karşı karşıya gelerek parkeden 84-78 mağlup ayrıldı.

Deplasmanda mağlup olduk 84-78
11 Mart 2018 Pazar 09:18

Eskişehir Basket, maça Yunus Emre Sonsırma, Jeff Ayres, Billy Baron, Josh Duncan ve Caner Erdeniz ilk 5’i ile başladı. Maçın ilk sayısı Göksenin Köksal’ın iki sayılık atışıyla gelirken ardından her iki takım da 4’er hücumdan yararlanamadı. Çeyreğin 4’ncü dakikasında ise Jeff Ayres, takımımızın ilk sayısını kaydetti ve skor 2-2 oldu. Son 4 dakikaya ev sahibi ekip 9-8 önde girerken kalan dakikalarda karşılıklı sayılarla periyot 15-15 sona erdi.

Maçın ikinci çeyreğine Devler, Caner Erdeniz’in 2 sayılık atışıyla başladı. Başa baş giden maçta temsilcimiz Baron, Duncan ve Buğrahan ile sayı üretirken son iki dakikada Galatasaray etkili kontrolü ele aldı. Devler hücumlardan yararlanamayınca ilk yarıyı ev sahibi ekip 42-36 önde bitirdi. Galatasaray 3. çeyreğe iyi başladı. İlk dakikalardan itibaren farkı açan ekibe temsilcimiz cevap veremeyince Dev Adamlar son çeyreğe 68-52 geride gitti.

Son çeyrek Duncan’ın aldığı basket faul ile başladı ve skor 68-55’e geldi. Devamında Duncan ve Doğan Şenli ve Berkay ile fark 8’e indi. Ancak ev sahibi takımın art arda iki basket faulü ile skor 76-62’ye geldi. İlerleyen dakikalarda Potanın Şimşekleri bir kez daha farkı eritip skoru 80-73 yapsa da son 35 saniyeye 82-73 girildi. Baron ve Berkay ile temsilcimiz farkı 4’e çekti ancak mücadele yeterli gelmeyince Devler, İstanbul deplasmanında 84-78 mağlup oldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.