Denizli kendinden emin

Boluspor ile oynanan karşılaşma ardından Denizli, bir hedeflerin olduğunu belirterek, "Ümit ediyorum ki 32. hafta civarında hesaplarımız gerçekleşir. Bunun dışında bir şey düşünmüyoruz. Bu düşüncemizi de gerçekleştireceğiz” dedi.

Denizli kendinden emin
04 Mart 2017 Cumartesi 16:55

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Denizli ise, Boluspor karşısında alınan beraberlik sonucunda kaybettikleri 2 puanın değerinin önümüzdeki haftalarda ortaya çıkacağını söyledi.
Takımın başına geldiği günden beri 3 maça çıktıklarını ve bu haftalarda 3 puan kaybedip 3 puan kazandıklarını ifade eden Mustafa Denizli, "Geçen haftaki oyun çizgimizin biraz gerisindeydik. Karşımızda play-off için iddialı olan bir ekip vardı. Bugünü böyle geçmek esasında 90 dakikayı değerlendirdiğiniz zaman çok sağlıksız değildi. Ama neticede biz maç olarak değerlendirmekten ziyade 90 dakikaların dışında bir total hesabımız var. Sene sonunda 34 maçı tamamladığımız zaman tablomuz ne olacak? Bu tablonun herhangi bir şekilde geriye düşmeyiz. Bunu hem futbolcularım hem ben hem de taraftarımız biliyor. Dolayısıyla başlangıçta 8 içeride, 6 dışarıda oynanacak bir tablo ile karşı karşıyaydık. Şimdi 6 içeride, 5 dışarıda bir tablomuz var. Ümit ediyorum ki 32. hafta civarında hesaplarımız gerçekleşir. Bunun dışında bir şey düşünmüyoruz. Bu düşüncemizi de gerçekleştireceğiz. Zaman zaman başarılı olarak zaman zaman böyle vasat ya da vasatın altında kalarak bunlar gerçekleşecek. Bugün öne geçtik. Devam edebilir miydik. O kadar kısa sürede yenilen gol belki de bizim bugünkü önemli zaaflarımızı ortaya çıkardı. 2 tane serbest atıştan rahat gol yiyen takım bunu telafi etmek mecburiyetinde. önümüzdeki haftalarda mutlaka bunu telafi edeceğiz. Geçen hafta hücum toplarında başarı sağladık gol atamadık. Bu hafta karşılayacağımız toplarda da başarısızdık. Genel olarak böyle bir 90 dakikayı geride bıraktık" şeklinde konuştu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.