DEMİRBAKAN: İSTİFA ETMEK GİBİ BİR DÜŞÜNCEM YOK

Radyospor’da soruları yanıtlayan Eskişehirspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan, istifa etmek gibi bir düşüncesi olmadığını belirterek, “Hiçbir zaman başladığım görevi yarım bırakmadım” dedi. Demirbakan, ligde 75 puanın kaldığını belirterek, iddiası yeniledi: Ligde kalırız.

DEMİRBAKAN: İSTİFA ETMEK GİBİ BİR DÜŞÜNCEM YOK
31 Ekim 2019 Perşembe 15:35

Coşkun Demirbakan, Radyospor canlı yayınında Salim Manav'ın sorunu yanıtladı. Futbolcularının bugün yapılacak antrenmana katılıp katılmayacağını bilmediğini ifade eden Demirbakan,  “Futbolcularım bana saygı duydukları için tek bir antrenman kaçırmadan çalışmalarına devam ettiler. Dün böyle bir karar almışlar. Ben de saygı duydum. Bugüne kadar çok fazla basına yansıtmamaya çalıştık ama dün böyle bir kararı uyguladılar. Bugün antrenman var ama futbolcularım antrenmana çıkacaklar mı, inanın şuan ben de bilmiyorum” dedi

Hakemler puana değil kurallara baksın

Ciddi hakem hataları ile karşı karşıya kaldıklarını belirten Demirbakan, “Zor şartlar bizim ligde kalmamıza engel olmayacak. Hakemlerin nasıl olsa Eskişehirspor düşmüş düşüncesi ile maç yönetmemeleri gerekiyor. Göreve geldiğimden günden beri sürekli hakem hatalarına maruz kalıyoruz. Hakemlerden şikayet eden birisi değilim ama artık kasıtlı olarak yapıldığını düşünmeye başladım. Hakem arkadaşlarımızın puan durumuna göre değil, futbolun bilinen kurallarına göre maç yönetmelerini istiyorum” diye konuştu.

75 puan var

Ligde kalacaklarını tekrarlayan Demirbakan, “13 puan fark kapanmayacak bir fark değil. Önümüzde 25 maç ve 75 puan var. Bizim kadromuz gerçekten iyi bir kadro. Eskişehirspor camiası çok potansiyelli bir camia. Ben bu potansiyele çok güvendiğim için bu ligde kalırız cümlesini daha rahat kullanıyorum. Eskişehirspor taraftarlarınında geçmişte oluşturduğu havayı tekrar oluşturması gerekiyor. Tecrübeli bir taraftarımız var. Ben yine yapacaklarına inanıyorum. Osmanlıspor güçlü bir takım olduğunu Akhisarspor’u yenerek bir kez daha gösterdi. Zor şartlar altında başarılı sonuçların gelmesini kıymetinin en çok bekleyen anlar. Sezon sonuna daha çok var. Osmanlıspor kalan maçlarımızdan sadece bir tanesi. Takım olarak saha içerisine daha çok konsantre olursak, kafayı saha içerisine verebilirsek yenemeyeceğimiz rakip yok. Tesislerde yemek çıkmıyor gibi konular bizim konumuz olmamalı. Bu takıma her gün başka bir mekanda yemek vermek doğru değil. Kimse bizi mekanında misafir etmesin. Çok şükür Kurtuluş Savaşını şekersiz üzüm hoşafı ve ekmek yiyerek kazanmış bir neslin torunlarıyız. Soğan ve ekmek yer, o maça çıkar, sonuna kadar da mücadelemizi ederiz.

İstifa etmek gibi bir düşüncem yok. Ben başladığım bir işi hiç bir zaman yarıda bırakıp kaçmadım, yine kaçmam. Bizim şu an bir galibiyet serisine ihtiyacımız var. Sürekli kaybeden bir takım psikolojisinden kurtulmamız gerekiyor.” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.