Demirbakan: 30 puan daha kaybetme hakkımız var

Eskişehirspor Teknik direktörü Coşkun Demirbakan, Erzurumspor maçı sonrasında yaptığı değerlendirmede, “zorluk derecesi yüksek bir maç oynadık. Mazaret yok futbol oynayacağız” dedi.

Demirbakan: 30 puan daha kaybetme hakkımız var
23 Kasım 2019 Cumartesi 18:59

Demirbakan şöyle konuştu: Zorluk derecesi yüksek maçlardan biriydi. Bizde iyiydik ama her maçın senaryosu ayrı. İlk devre rakip bizden biraz daha iyi idi. 2. Yarı inisiyatifi ele aldık ama bu yetmedi. Pozisyona girmemize rağmen final pas ve şutlarında sayı yapamadık. Futbolcularım iyi mücadele etti. Mazaret yok şikayet yok. Biz saha çıkıp top oynayacağız. Geçmişin yanlışları baya çok. O yanlışlarda rakip skoru buldu. Ben oyundan memnunum, mücadeleden de memnunum. Taraftardan özür dileriz. Onları sevindiremedik. Daha öncede söyledim. 30 puan daha kaybetme hakkımız var. Bu maçın telafisi olacak maçlar oynayacağız. Yarın kongre var. İnşallah kongrede Eskişehirspor’a layık olan bir yönetim gelir. Mayısa kadar biz bu işin üstesinden geliriz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kuvvet cengiz - 4 yıl önce
Kalan 66 puan ın en az 40 nı alabilecek birtakımİmza ve hocamız var yürekten inanıyorum doğru yoldayız. ...