ÇÖZÜM YOKSA RENKLERDE YOK

Eskişehirspor camiası 22 Kasım’da yapılacak kongreyi beklerken umutsuzluk her geçen gün artıyor. Eskişehirspor için çözüm üretilmemesi ardından bazı taraftarlar sosyal medya profil fotoğrafları siyah zemin olarak ayarladı.

ÇÖZÜM YOKSA RENKLERDE YOK
16 Kasım 2017 Perşembe 12:49

Eskişehirspor’un geleceğini belirleyecek olan kongreye günler kala henüz şehirden çözüm odaklı bir arayışın gelmemesi ardından taraftarlar sosyal medya üzerinden yeni bir protesto başlattı.Kongre kararının alınması ardından çeşitli faaliyetler ile şehri Eskişehirspor’un geleceğine odaklamaya çalışan taraftarlar henüz bir sonuç alamamanın karamsarlığını yapıyor. 22 Kasım’da yapılacak olan kritik kongre öncesinde son olarak taraftarlar sosyal medya profil resimlerini siyah zemin yapıp şehre seslerini duyurmaya çalıştı.

Kısa vadede çözüm görünmüyor

Eskişehirspor’un en zorlu döneminde başkanlık koltuğuna oturan ancak şehrin destek vermemesi nedeniyle görevi bırakmak zorunda kalan Başkan Özeçoğlu ardından henüz bir çözüm üretilemedi. Her geçen günün felakete sürüklediği Eskişehirspor’da taraftar cephesinin elinden ise şimdilik şehrin dinamiklerinin harekete geçmesini beklemekten başka bir şey gelmiyor.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.