CİDDİYETİ ELDEN BIRAKMAMALIYIZ

Sivasspor ile alınan beraberliğe ilişkin olarak “bu ligde kolay maç yok” diyen Başkan Halil Ünal “Kalan haftalarda ciddiyetten taviz vermemek zorundayız teknik heyet ve futbolcularımız bu durumun farkında” dedi.

CİDDİYETİ ELDEN BIRAKMAMALIYIZ
24 Nisan 2017 Pazartesi 15:07

Sivasspor karşılaşmasında galibiyet almayı çok istediklerini belirten Başkan Halil Ünal, “Olmadı, ancak fikstür avantajı diye bir şey söz konu ise o da bizde. Önümüzdeki 3 haftayı firesiz geçmemiz gerekiyor. Bunu başarırsak Süper Lig’in kapısını ardında kadar açacağımızı düşünüyorum” dedi.
Taraftarın hakkını ödeyemeyiz
Sivasspor karşılaşmasında taraftarların sergilemiş olduğu performanstan övgü dolu sözler ile bahseden Başkan Ünal, “Bu taraftar bizde. İnsanın maçı bırakıp tribünleri izleyesi geliyor. Bu taraftarın desteği ve futbolcularımızın inancı ile Süper Lig’e çıkacağız” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.