CEZA KONUSUNDA CİDDİ MİSİNİZ?

Eskişehir tarihinde ilk kez milli heyecana ev sahipliği yaparken bu heyecanın hakkını fazlasıyla verdi. Şimdi gözlere Göztepe maçı ardından PFDK’nin verdiği cezada.

CEZA KONUSUNDA CİDDİ MİSİNİZ?
28 Mart 2017 Salı 00:17

Eskişehir tarihinde ilk kez milli bir maça heyecan yapmanın hakkını fazlasıyla verdi. Moldova maçında tribünlerin tıklım tıklım dolarken, şehirdeki atmosfer ise bir kez daha  Eskişehir’in futbol kenti olduğu gerçekliğini tüm ülkeye gösterdi. Hal böyle olunca gözler bir kez daha PFDK’ya çevrildi. Göztepe maçı ardından verilen cezalar ile çok sayıda taraftar Adana Demirspor ile oynanacak maça alınmayacak. Bir yandan Eskişehirspor yönetimi verilen ceza için hukuki işlemleri sürdürürken, diğer yandan ise milli maçta yaşanan atmosfer verilen cezanın meşruluğunu bir kez daha gündeme getirdi. PFDK’nın vicdanlara yara açan bu kararını tekrar gözden geçirmesi ise futbol kamuoyunun en büyük beklentisi.   
 


Etiketler; #göztepe #PFDK
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.