ÇAPA:HEDEFE ULAŞMAK İÇİN HEPİMİZİN FEDAKARLIK YAPMASI GEREKİYOR

Yeni sezon hazırlıklarına Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde başlayan Eskişehirspor’da antrenman öncesi basın karşısına geçen Teknik Direktör Fuat Çapa, “Hepimizin bildiği gibi bu sezon önemli bir sezon bu hedefe ulaşabilmemiz için hepimizin fedakarlık yapması gerekiyor.”

ÇAPA:HEDEFE ULAŞMAK İÇİN HEPİMİZİN FEDAKARLIK YAPMASI GEREKİYOR
02 Temmuz 2018 Pazartesi 17:31

Sezon hazırlıklarına başlayan Eskişehirspor’da basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik Direktör Fuat Çapa hazırlıklar ile ilgili bilgi verdi. Yeni sezonun Türk Futboluna ve Eskişehirspor’a hayırlı olsun diyerek sözlerine Başlayan Çapa, “Sezon sonunda da herkesin beklentisi gerçekleştirerek mutlu bir sonuca ulaşmayı hedefliyoruz” dedi. Transfer ile ilgili olarak da konuşan Çapa, “Biz göreve geldiğimiz de yönetimimizin yapmış olduğu rapor vardı. Biz geldikten sonra bu raporu gözden geçirdik. Hem yönetimin, hem de bizim listemizde yer alan futbolculardan bir şablon oluşturduk. Bu şablon çerçevesinde yönetimimiz gerekli çalışmaları yapıyor” dedi.

Birliktelik çok önemli

Hedefe ulaşmak adına birlikteliğin çok önemli olduğuna vurgu yapan Çapa, “Ligin nasıl geçeceği ile ilgili bir şey söylemek için çok erken. Ama bu ligde her takım şampiyonluk için oynuyor. İki yıl da olsa bu ligde görev yaptım. Bu ligde çok sayıda teknik adam değişikliği oluyorsa bu hedefin varlığındadır. Biz ligden daha çok kendimize bakıyoruz. Yönetim gerekli çalışmaları yaptıktan sonra bizim görevimiz başlayacak. Ligin başlamasına 6 hafta kaldı. Yeni arkadaşlar katıldıktan sonra takım içindeki huzur ve birlikteliği sağlayıp, oyun felsefesini belirleyeceğiz. Buraya ben başka gözle bakamam burası bizim evimiz. Gönlümde olan takım. Alt yapıda olan arkadaşlarımız için bulunmaz bir fırsat. Bu süreci iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Hem biz, hem de alt yapıdaki arkadaşlarımız. İnşallah içlerinden iyi futbolcular çıkarırız. 20-21 Temmuz gibi Afyon ya da Bolu’da kampa başlayacağız. Bu kamplarda fiziksel ve kondisyonel anlamda çalışacağız. İkinci etap kampında ise daha fazla maç yapmaya çalışacağız. İsimler konuşuluyor. Bizim gündemimizde olan isimlerde olmayan isimlerde yazılıyor. İmza atıldıktan sonra transfer gerçekleşiyor. Hepimizin bildiği gibi bu sezon önemli bir sezon bu hedefe ulaşabilmemiz için hepimizin fedakarlık yapması gerekiyor. Herkes elini taşın altına koyup bu sezon beklentileri inşallah gerçekleştireceğiz. Bu ligde transfere verilen paraları biliyoruz. Bu miktarları aşmamaya çalışacağız” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.