Çapa: Rakip değerlendirdi biz değerlendiremedik

Adana Demirspor maçını değerlendiren Fuat Çapa “Adana Demirspor bizden daha az pozisyona girmesine rağmen bu pozisyonları değerlendirdi. Biz değerlendiremedik maçın özeti bu” dedi.

Çapa: Rakip değerlendirdi biz değerlendiremedik
02 Mart 2019 Cumartesi 18:30

Maç sonu yaptığı açıklamalarda Eskişehirspor Teknik direktörü Fuat Çapa şu ifadelerde bulundu:

Karşılaşmaya iyi hazırlandığımızı düşünüyordum. Taraftarın haftalardır vermiş olduğu uğraş vardı. Onların bu emeği karşısında onları karşılıksız göndermek istemiyorduk. İlk 10-15 dakika iyi oynadık. Ondan sonraki süreç daha çok mücadele bazında geçti. Rakip takım geride bizi oyun kurdurmadı. Biz buna çözümler bulmadık. İkinci yarıya daha iyi başladık. Net pozisyonlarımız vardı ama son tercihleri iyi yapamadık.

Bugün yine çok pozisyona girdik ama maalesef değerlendiremedik. Pozisyona girmemiş olsak endişe edebilirdik. Diğer taraftan rakip takım daha agresifti.

Biz rakibe baskıyı ilerde kuramadık rakibin daha rahat oynamasına izin verdik. Rakip bizden daha az pozisyona girdi ama değerlendirdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ilker can - 5 yıl önce
Fuat hocam Allah aşkına ferhad la emre buramdan vazgeç artık olmuyorczorlama