Çapa: Herkes üzerine düşeni yapmak zorunda

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, Giresunspor maçı öncesinde önemli açıklamalarda bulundu.

Çapa: Herkes üzerine düşeni yapmak zorunda
09 Ağustos 2018 Perşembe 18:08

Bundan sonraki süreçte geçmişe takılıp kalmanın yanlış olduğunu belirten Çapa, “Eskişehirspor için gelecek bu sezondan itibaren başlıyor. Kurum ve camiaların geleceğini kişisel meseleler üzerinden tartışmamalıyız. Eskişehir mutlaka hak ettiği yere ulaşacak bundan kimse şüphelenmesin” dedi.

Her geçen günün önemli olduğunu belirten Çapa, “Bu kulüp 2 sezon önce 3 puan ile şampiyonluğu kaçırdı, geçen sezon 3 puan ile kümede kaldı. Desteklerin bir an önce oluşması lazım ki sezon sonunda ahlar ile vahlar ile hüzün yaşanmasın. Herkes üzerine düşeni yapmak zorunda” dedi.

Kimsenin yüzünü yere eğmeyeceğiz

Giresunspor karşılaşmasında sahaya kim çıkarsa çıksın mücadele adına elinden geleni ortaya koyacağını belirten Çapa,  “Bu karşılaşma şuan itibarı ile şu oyuncular ya da bu oyuncular ile çıkacağız diyemiyorum. Biz bugüne kadar herkesi oynattık. Elimizdeki 25-26 futbolcuyu en iyi şekilde değerlendirdik.  Ama hangi futbolcularla çıkarsak çıkalım o formaların hakkını vererek, Eskişehirspor’un sizlerin yüzünü öne eğdirmeyecekleri şekilde mücadele edeceklerinden kimsenin şüphesi olmasın.

Şehrin işin ciddiyetini anlamaları için basının sorumluluk alması gerektiğini belirten Çapa, “Hep birlikte hareket edersek, tekrar o tarihi yazmak için her şeye sahibiz. Koşullar ne olursa olsun, biz hiçbir koşulda Eskişehirlilerin yüzünü eğecek şekilde mücadele etmeyeceğiz” dedi.

Umutsuz değilim

Mevcut durumun çok olumlu olmadığını belirten Çapa, “Önümüzdeki süreç ne getirecek bekleyeceğiz. Futbolda 48 saat uzun bir süreç şuanda sonraki olaylarla ilgili yorum yapmamak gerektiğini düşünüyorum. Başkan 1 haftadır İstanbul’da şuanda bütün imkan ve ilişkileri ile sorunları çözmeye çalışıyor. Çok kişiyi ikna etmek zorundasınız. Bu süreç ne getirir ne götürür ondan sonra değerlendirilir.  Biz Eskişehirliyiz, üzerimize ne sorumluluk gelirle gelsin yapacağız. Verilen sözler verilen destekler bizzat şahit olduğum bazı görüşmeler yerine getirilmediği için şuan bu ortamı yaşıyoruz. Biz sonuna kadar düzlüğe çıkabilmek için ne gerekirse yapacağız. Baktık olmuyor başkan ve yöneticilerimiz ile oturur konuşur ona göre davranırız. Ben çok pozitif bakıyorum olaya. Belki Pazar günü değişik bir ortamda değişik şekilde konuşacağız. Evinize girdiğiniz zaman ışığı siz yakıyorsunuz başkası yakmıyor. Aydınlıkta yaşamak istiyorsak hep birlikte o ışığı yakmalıyız” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
basri akduman - 6 yıl önce
Hicam Allah razı olsun sizden sizin gibi yüreği büyük insanlara ihtiyacımız var bizim