ÇAPA: ELEŞTİRİNİN DE BİR SEVİYESİ OLMALI

Altınordu maçı ardından açıklamalarda bulunan Çapa, futbolculara yönelik haksız eleştiriler bulunulduğunu belirterek, "Bu çocuklara sahip çıkmamız gerekiyor” dedi.

ÇAPA: ELEŞTİRİNİN DE BİR SEVİYESİ OLMALI
15 Mart 2019 Cuma 21:47

8 final haftası

Maç ile ilgili olarak konuşan Çapa, “Beklemediğimiz bir sonuçla karşı karşıyayız. Bu maçın böyle biteceğiniz kimse söylemez. 1-0 öne geçtik. Bizim 3 puana ihtiyacımız olduğu için, çok fazla istemekten oyun disiplininden koptuk. Çok fazla alan verdik. Ama ikinci devre girdiğimiz pozisyonlara baktığımızda 4-5 tane net pozisyonumuz var. Son paslarda biraz güçsüz ve beceriksiz kaldık. Bu maçı geride bırakacağız. Önümüzde 8 hafta var. Bu sekiz hafta final haftasında geçecek” dedi.

Hepsi bizim çocuğumuz

Futbolculara yöneltilen elleştilere sitem eden Çapa; “Tabi ki; eleştiri olacak. Ama oyuncularımıza yapılan eleştirileri kabullenmiyorum. Çünkü haftalardır sakat olan oyuncu için “neden yok” deniyor. Kıyaslamalar başladı. Ama biz sezonu bu oyuncular ile bitireceğiz. Hepsi bizim çocuğumuz. Birileri bizim evladımızda diğerleri üvey evladımız mı? Bugüne kadar 1 lira para almamış oyuncu grubunu bu kadar eleştirmek doğru mu? Onlara sahip çıkmazsak işi zora sokarız.” diye konuştu.

Hiçbir şey normal değil

Kulübün içinde olduğu durumu hatırlatan Çapa; “Her şey sanki güllük gülistanlık, her şey normalmiş gibi bakılıyor. Öyle bir şeyin olma şansıda yok 3-4 yıl içerisinde. Bu şehir bunun farkına varmak zorunda. Kulüp burayı hak etmiyor süper ligde olması gerekiyor bu da gerçek ama yaşanan bir süreç var. Kulüp olarak normale dönelim ondan sonra beklentiler içine girelim. Burada oynayan oyuncular sizin oyuncularınız onlara sahip çıkmaz ise işi zora sokarız. Taraftarlara teşekkür ediyorum. Bundan önceki birlikteliği sağlamamız lazım. O birliktelik o inanç bizleri umutlandırdı. Bizim Karabük’ten ne farkımız vardı? Elazığ’dan ne farkımız vardı? Bana yöneltilen eleştirileri dikkate alıyorum. Ama eleştirilen bir seviyesi olmalı" dedi. 

Çapa, soru cevap bölümünde ligde kalmak için 37-38 puanın ligde kalmak için yeterli olacağını belirtti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.