Canınız sağolsun gençler…

Eskişehirspor Denizlispor deplasmanından eli boş döndü. Kırmızı Şimşekler rakibine 4-1’lik skor ile mağlup oldu.

Canınız sağolsun gençler…
16 Eylül 2018 Pazar 21:50

Karşılaşmanın 14. dakikasında  ev sahibi Denizlispor Ziya Akkurt’un attığı gol ile 1-0’lık galibiyete uzandı. Bu golün ardından oyuna ortak olan Eskişehirspor, 34. dakikada Feyzi Yıldırım’ın golü ile 1-1’lik eşitliği yakaladı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1’lik eşitlikle tamamlandı.

2. yarı fena dağıldık

Karşılaşmanın ikinci yarısının hemen başında İsmail Aissati ile 2-12lik üstünlüğü yakalayan Denizlispor karşısında yeniden beraberliği yakalamak için savunmayı  ikinci plana atan Eskişehirspor, hedefine ulaşamazken,  66. dakikada Abdulkerim Bardakçı’nın attığı gol ile fark 2’ye çıktı. Karşılaşmada son sözü 74. dakikada Mehmet Akyüz söyledi ve maç Denizlispor’un 4-1’lik galibiyeti ile sonuçlandı.

Kendilerine ait bölümü tamamıyla dolduran Eskişehirsporlu taraftarlar yine 90 dakika boyunca hiç susmadan takımlarını destekledi.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.