BUZ VE BAKKAL ESKİŞEHİRSPOR İÇİN NE DEDİ?

Ligin başlamasına günler hala Eskişehirspor’da teknik kadro arayışları devam ediyor. Kulübün aldığı 2 dönem transfer yasağı ve -3 ila -9 puan arasına puan silme cezasının gelme tehlikesi takıma gelecek teknik direktörleri endişelendiriyor.

BUZ VE BAKKAL ESKİŞEHİRSPOR İÇİN NE DEDİ?
20 Temmuz 2017 Perşembe 12:23



Eskişehirspor ile adı geçen Yeni Malatyaspor eski teknik direktörü İrfan Buz, kendisine resmi bir teklifin yapılmadığını söyledi. Buz, Eskişehirspor camiasından ortak arkadaşların kendisine teknik direktörlük için görüşünü aldığını ancak kulüp tarafından resmi bir teklifin gelmediğini ifade etti.

Geçtiğimiz hafta takımın başına geçmesine kesin gözüyle bakılan Mesut Bakkal ise, siyah kırmızılı kulüpte 3 gün transfer görüşmeleri yapan, ancak transfer yasağının gelmesinin ardından yollarını ayıran Önder Özen ile bir görüşme yaptıklarını söyledi. Bakkal, Özen’in kendisine teknik direktörlük konusunda bir teklifinin olduğunu ancak kulüp tarafından resmi bir teklifin yapılmadığını ifade etti.
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.