BÜYÜKŞEHİR’İN SPORCULARI MADALYALARLA DÖNDÜLER

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin sporcuları ülke içi ve ülke dışında gerçekleştirilen müsabakalarda Eskişehir’i başarıyla temsil etmeye devam ediyor. Son olarak Minsk’de düzenlenen Paralimpik Yüzme Şampiyonası’nda, Kapalı Salon Atletizm Şampiyonası’nda ve Judo Ümitler Türkiye Şampiyonası’nda başarılı sonuçlar elde ettiler.

BÜYÜKŞEHİR’İN SPORCULARI MADALYALARLA DÖNDÜLER
27 Ocak 2020 Pazartesi 16:11

Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları farklı branşlarda başarılı sonuçlar elde ederek Eskişehir’i gururlandırmaya devam ediyor. 24-26 Ocak tarihleri arasında Belarus’un Minsk şehrinde düzenlenen Paralimpik Yüzme Şampiyonası’na 3 sporcu ile katılan Büyükşehir Belediyesi, büyük bir başarı göstererek 11 madalya kazanmaya hak kazandı. Türkiye’nin dört bir yanından yüzlerce sporcunun katıldığı Kapalı Salon Atletizm Şampiyonası’nda U-18 Çoklu Branş Komple Atlet Ligi’nde Türkiye 3’üncüsü olurken, büyükler liginde ise Abdülsamet Arıkan bronz madalya kazandı.

Kilis’de düzenenen Ümitler ve İşitme Engelliler Türkiye Judo Şampiyonası’nda da başarılı sonuçlar elde eden kulüp sporcularından Kemal Yavuztürk 60 kiloda Türkiye ikincisi, 81 kiloda Kerim Temur ise Türkiye 3.sü olarak kürsüye çıktılar.

Genç Erkekler Hentbol Şampiyonası’na yıldız takım ile katıldıklarını ancak buna rağmen büyük bir başarı göstererek hentbolcuların son 16’ya kaldığını hatırlatan Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, Türkiye 11’incisi olan yıldız takımın bu turnuvadaki performansı ile gelecek için umut verdiğini belirttiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.