BÜYÜKŞEHİR’İN ATLETLERİ TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından İstanbul’da gerçekleştirilen Kapalı Salon Türkiye Şampiyonası’nda Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları takım halinde Türkiye üçüncüsü oldu.

BÜYÜKŞEHİR’İN ATLETLERİ TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ
09 Mart 2020 Pazartesi 14:43

Amatör sporlara ve sporculara desteğini sürdüren Büyükşehir Belediyesi, farklı branşlarda Eskişehir’i başarıyla temsil etmeye devam ediyor. Son olarak Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından İstanbul’da gerçekleştirilen Kulüpler Arası Kapalı Salon Türkiye Şampiyonası’nda Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü ile katıldığı yarışlarda 3.lük kupasının sahibi oldu.

Sporcularını tebrik eden Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, amatör sporlara ve sporculara desteklerinin devam edeceğini belirtti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.