BÜYÜKŞEHİR’DEN AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE İFTAR

Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı nedeniyle amatör spor kulüplerine iftar düzenledi. İftarda konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Aydın Ünlüce, “Eskişehir sanat ve kültür başkenti olduğu kadar bir spor başkenti olması için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz “dedi.

BÜYÜKŞEHİR’DEN AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE İFTAR
18 Mayıs 2019 Cumartesi 13:24

Büyükşehir Belediyesi, ramazan ayı nedeniyle amatör spor kulüplerine iftar düzenledi. İftarda konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Aydın Ünlüce, “Eskişehir sanat ve kültür başkenti olduğu kadar bir spor başkenti olması için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz “dedi. Eskişehir’de faaliyet gösteren tüm amatör spor kulüpleri, spor adamları, Eskişehirspor’un efsane kadrosundan bazı futbolcularla spor basınının temsilcileri Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği iftarda bir araya geldi. Aydın Ünlüce yaptığı konuşmada iftara katılanlara teşekkür ederek, Büyükşehir Belediyesi olarak mahalle takımlarına, amatör spor kulüplerine ve federasyon bünyesindeki amatör kuruluşlara malzeme yardımı yaptıklarını belirtti. Ünlüce, “Bu yaptığımız iş bir kamu hizmetidir, bu kamu hizmetinin maddi yönünü biz oluşturuyorsak, emek ve sporcu yetiştirmesini siz yapıyorsunuz. Sizler profesyonel sporun geleceğini yetiştiriyorsunuz. Allah sizlerden razı olsun. Şimdiden hepinizin bayramı kutluyorum” dedi. 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.