Büyükşehir yüzmede madalyaları topladı

Büyükşehir Belediyesi sporcuları yüzme branşında başarılarına bir yenisini daha ekledi. 6-7-8 Haziran’da Eskişehir Atatürk Kapalı Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilen yarışlarda toplam 24 madalya kazandı.

Büyükşehir yüzmede madalyaları topladı
12 Haziran 2017 Pazartesi 14:01

Eskişehir Vize Baraj seçmesi, Türkiye Bireysel Yüzme Şampiyonası ve Milli Takım Seçmesi, Kulüler Arası Yüzme Yarışları 6-7-8 Haziran tarihlerinde Atatürk Kapalı Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirildi. Yarışlarda Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları 24 madalya toplayarak büyük bir başarıya imza attı. 4 sporcunun altın, 13 sporcunun gümüş ve 7 sporcunun da bronz madalya kazandığı yarışlar sonucunda, 11-12 yaş grubunda yarışan 10 sporcu baraj müsabakalarını geçerek 1-2 Temmuz’da yapılacak yarışmalara katılma hakkı kazandı. Ayrıca 11-12 yaş grubunda müsabakaların en hızlı sporcusu yine Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü’nden Efecan Kademli oldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.