BÜYÜKŞEHİR'DE ESKİŞEHİRSPOR'A DESTEK GÖRÜŞÜLDÜ

2018 yılı faaliyet raporu görüşmeleri sırasında söz alan AK Partili Murat Özcan, Büyükşehir Belediyesi'nin Eskşehirspor'a destek vernesi gerektiğini vurguladı.

BÜYÜKŞEHİR'DE ESKİŞEHİRSPOR'A DESTEK GÖRÜŞÜLDÜ
18 Nisan 2019 Perşembe 19:17

Büyükşehir Belediyesi 2018 yılı faaliyet raporu görüşmeleri sırasında söz alan AK Partili Murat Özcan, Büyükşehir Belediyesi'nin Eskşehirspor'a destek vernesi gerektiğini vurguladı. Özcan, “Eskişehirspor ile yaşanan polemiklere kenara bırakmak istiyoruz. Eskişehirspor'umuz ciddi bir darboğazdadır. Göz göre göre yok olmasını istemiyoruz. Belediyemizin yapacağı katkılara bizde destek vermek istiyoruz" şeklinde konuştu.

PARA PARA PARA 

Daha sonra söz alan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen eski yöneticileri kastederek, "Eskişehirspor Eskişehir'in markasıdır. Talihsizliği şudur. Son zamanlarda ne yazık ki iş becerenlerin, dürüst yönetenlerin değil atını dağdan atlatan birtakım yöneticilerin eline kalmıştır. Carcur edilmiştir. Hesap sorulamaz hale gelmiştir. Bütün istekleri para, para, para olmuştur. Aldıkları parayı da carcur edip takımı perişan hale getirip, kulübü ortada bırakmışlardır. Bunlar yönetici değil yok edicilerdir. İftira atmaktan çekinmezler. Siyasileri birbirine düşürmekten geri kalmazlar. Yasa olarak büyükşehir belediyesinin spor takımlarına maddi destek verme yetkisi yoktur. Ağır hapis cezaları vardır. Ancak onlara akıl verdik. Kenar mahallerde imara açılan yerler var tarla sahipleriyle anlaşın gidin oralara size blok yapacağız deyin Eskişehirspor yönetimine böyle müteahhitler geldi. Satarsınız para kazanırsınız dedik ama dernek statüsünde olmaz dedik. Benim bu fikrimi kendi işlerinde kullandılar. Eskişehirspor'a tek bir metelik bile vermediler. Tek akıllıca iş vardır. Evvela dernek statüsünde çıkın. GS, BJK ve FB ile mi rekabet edeceksiniz dernek statüsü ile bu olmaz, hemen şirket olun. 3-4 yıllık plan yapın. Ama beni dinlemiyorlar" ifadesinde bulundu. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.