BUGÜN BELKİ BİR MİLAT OLACAK

A Milli Takım 2020 Avrupa Şampiyonası öncesi Eskişehir’de kritik bir karşılaşmaya çıkacak.

BUGÜN BELKİ BİR MİLAT OLACAK
25 Mart 2019 Pazartesi 14:28

A Milli Takım 2020 Avrupa Şampiyonası öncesi Eskişehir’de kritik bir karşılaşmaya çıkacak. Arnavutluk’u yenerek elemelere iyi bir giriş yapan A Milliler Moldova’yı yenip iki de iki yapmak istiyor.

A millilerin itici gücü olan Eskişehirli futbolsever adına ETB Başkanı Murat Diri’den bir açıklama geldi. Diri  “Bu gün sadece bir milli maç olmayacak” diyerek, “Bu gün sadece bir milli maç olmayacak, bu milli maçta milli bir misyon üstlendik ve Türkiye’nin bütün tribünlerini liderlerini şehrimize davet ettik. Ankaragücülü vefat eden kardeşlerimizin emanetini daha da yukarıya taşımak için Türkiye’de belki de bir ilk yapacağız. Tüm düşmanlıkları sonlandırmak adına bir adım atacağız. Belki bu Ateşi tamamen söndüremeyiz ama İbrahim’in yangınına su taşıyan karınca misali niyetimiz belli olur. Bu günden itibaren Eskişehirspor tribünlerindeki arkadaşlarımız sosyal medyada dahil dik duruş göstermeli. Bugün belki bir milat olacak” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.