Buğrahan Milli Takım’a göz kırptı

Nesine.com Eskişehir Basket’in yıldız oyuncusu Buğrahan Tuncer bu sezon gösterdiği performansla A Milli Takım’a göz kırptı.

Buğrahan Milli Takım’a göz kırptı
06 Haziran 2017 Salı 14:50

Buğrahan’ın önümüzdeki hafta açıklanacak olan Milli takım kadrosunda yer alması bekleniyor.

405 sayı attı



Sezon başında Best Balıkesir’den takıma transfer olan ve gösterdiği başarılı performansla şampiyonlukta önemli rol oynayan Buğrahan alkış toplamıştı. Birçok maçta tüm sorumluluğu üstlenen Buğrahan görevini çok iyi bir şekilde yaptı. 39 maçta forma giyen başarılı oyuncu toplam 405 sayı atmayı başardı.

Asistleriyle damga vurdu
Buğrahan attığı sayılar kadar yaptığı asistlerle birçok maça damga vurdu. 24 yaşındaki oyuncu 192 asist yaparken 41 top çaldı. Toplam 120 ribaunt alan Buğrahan bu başarılı performansıyla A Milli Takım’a göz kırpıyor. Milli takımın önümüzdeki hafta açıklanacağı kadroda Buğrahan’ın da olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Tatile çıktılar

Nesine.com Eskişehir Basket’te oynanan Sakarya BŞB karşılaşmasının ardından tüm takım izne çıktı. Yoğun bir sezonu geride bırakan Potanın Şimşekleri hedefine ulaşmayı başardı. Federasyon Kupası’nı kaldıran Eskişehir Basket, asıl hedefi olan Türkiye Basketbol Ligi’nde de şampiyon olmayı başardı. Potanın Şimşekleri Ağustos ayına kadar izinli olacak.


Sakarya kupayı meydanda kutladı

Astra Group Sakarya Büyükşehir Basketbol Takımı, Nesine.com Eskişehir deplasmanında ilan ettiği 2016-2017 sezonu şampiyonluğunun coşkusunu Demokrasi Meydanında yaşadı. Kutlamalara Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Basketbol Şube Başkanı Akif Köse, SATSO Meclis Başkanı Akgün Altuğ, SESOB Başkanı Hasan Alişan, yönetim kurulu üyeleri, teknik ekip, basketbolcular ve binlerce Sakaryalı katıldı. Program takım ve teknik ekibin sahneye davet edilmesiyle başladı. Havai fişeklerin görsel bir şölen oluşturduğu akşamda basketbolcular kupa eşliğinde sevinç gösterilerinde bulundu. (İHA)
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.