BU ŞEHİRDE BİRLİK SADECE TARAFTARDA VAR

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği(ETB) Başkanı Murat Diri, 1 hafta daha ertelenen Eskişehirspor Kongresini değerlendirdi.

BU ŞEHİRDE BİRLİK SADECE TARAFTARDA VAR
02 Temmuz 2017 Pazar 10:56



Sosyal medya hesabından açıklama yapan Diri, takımın bulunduğu zor duruma karşı çıkan transfer haberlerini eleştirdi. Diri, “Stoch haberine inanan arkadaşların Eskişehirsporluluğundan şüphe etmek istemiyorum. Onlarda bir haber belliyor ama bu kadar da Eskişehirspor'a uzak olmamak gerekir. Arkadaşlar bu kadar mı uzaksınız Eskişehirspor'un içinde bulunduğu duruma. Kulüp kapanma noktasında yönetim ortada yok. Transfer yasağı var. Çıkan haberlere inanmak nedir? Evet, hepimiz isteriz şu an transferlerimiz olsun. Takımımız kamp yaparken gidip ziyaret edelim. Ancak bu iş şu an için mümkün görünmüyor.”dedi.

Kulübün içinde bulunduğu durumdan bir an önce çıkması gerektiğini ifade eden Diri şöyle devam etti: “Kim ne derse desin. Sayın Bakanımız Nabi Bey veya hükümet desteği olmadan bu yükün altından kimse kalkamaz. Öyle sen 5 ben 10 bu 3 versin ile bu iş yürümez. Kimse hikaye anlatmasın. Bu şehirde birlik beraberlik sadece taraftarda var. Daha deplasmana otobüs bulup gidemiyoruz. U-11 takımımız lisans çıkartamadığı için Orhangazispor üzerinden lisans çıkartıldı ve bu çocuklar şampiyon oldu. Bizim geleceğimiz bile yok. En kaz çok büyük. Kimse süslü kelimelerle taraftarın sabrını sınamasın. Bu işin üstesinden ancak Paralı ve sahada koşturacak bir yönetim ile hükümet desteği olmadan gelemeyiz.  Son noktada tabi ki kayyuma götürülmesine izin verilmez ancak acilen sayın Bakanımız Nabi Avcı duruma el atmalı. Yönetimi de kendisi oluştursun bizler sonuna kadar destek olacağız. Yeter ki Eskişehirspor yok olmasın. Baktık olmuyor kimse yüzümüze bakmıyor mu? Fark etmez hangimiz kupalara aşığız? Hangimiz bu takım süper ligde diye seviyor. Asla vazgeçmeyiz Eskişehirspor sokakta maç yapsa yine kaldırımda bu gür sesi duyacaksınız; ES ES ES Kİ Kİ Kİ ESKİ ESKİ ES.”
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.