BU KEZ OLMADI

Eskişehirspor son beş haftadaki yükselişini Menemenspor karşısında da sergilemek istiyordu. Ancak erken yenen gol hesabı bozdu. Kırmızı Şimşekler Menemen deplasmanından 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı.

BU KEZ OLMADI
15 Şubat 2020 Cumartesi 20:41

Eskişehirspor haftalardır galibiyet alamayan Menemnspor’uın konuğu olduğu karşılaşmanın 7. Dakikasında Samet ali kaya’nın golü ile 1-0 yenik duruma düştü. Golden sonra maçın ilk yarısı orta saha mücadelesi şeklinde geçerken, Kırmızı Şimşekler soyunma odasına 1-0 yenilgi ile girdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında da beklenilen futbolu sergileyemeyen Eskişehirspor 65. Dakikada penaltıdan Taşkın Çalış’ın attığı gol ile 2-0 mağlup duruma düştü. Eskişehirspor’u umutlandıran gol 84. dakikada günün başarılı isimlerinden Cemali Sertel’den geldiyse de, 90. dakikada Menemensporlu futbolcu Sikiru Olatunbosun maça noktayı koyan golü attı Menemenspor:3 Eskişehirspor: 1

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.