BİZİMKİSİ İŞTE BÖYLE BİR HAL

Bir sezon önce Süper Lig’e veda eden Eskişehirspor, kader sezonu olarak adlandırılan geçtiğimiz sezon yeniden Süper Lig’e dönmeyi başaramadı. Camia Göztepe maçı ile oynana final maçının son düdüğü ile büyük bir şoktan bir türlü çıkamıyor.

BİZİMKİSİ İŞTE BÖYLE BİR HAL
16 Haziran 2017 Cuma 12:26

Yönetim muamma
Ünal yönetimi destek olunmaması halinde yola devam etmelerinin bir anlamı olmadığını belirterek görevden çekileceklerini belirtti. Başkanlığın bir diğer adayı Nebi Hatipoğlu net bir şekilde görev almayacağını söyledi. Şehrin duvarlarında yankılanan ismi Sinan Özeçoğlu ise şehrin bir konsorsiyum kurması gerektiğini belirtirken, Eskişehir Basket ile hedeflerini kovalamanın peşinde. Mesut Hoşcan ise hiçbir şekilde göreve talip olmayacağını belirten isimler arasında. Normal şartlar altında koltuğu için rekabet yaşanan Eskişehirspor’da başkanlık koltuğu en yalnız dönemini yaşıyor.

Taraftar depresyonda
Son iki sezonda önce direniş, ardından diriliş diyerek takımlarına ciddi güç aktaran Eskişehirspor taraftarı, hem iki yıllık yoğun tempodan yoruldu, hem de art arda iki sezondur umutlarının yerle bir olmasından dolayı oldukça karamsar bir havaya girdi. Zaman zaman taraftar gruplarınca yapılan çıkışların şehirde istenilen yankıyı uyandırmaması taraftarı sim siyah bir umutsuzluğun kollarına atmış vaziyette. Ancak hala camianın en aktif unsurları olarak arayışlarını sürdürüyorlar.

İş dünyası nam-ı diğer ileri gelenler
Eskişehirspor denildiği zaman her fırsatta ellerini ceplerine atmak zorunda kalacaklarını bilen iş dünyası ise şuanda gelinen noktadan bihabermiş gibi davranıyor. İşin aslı kapalı kapılar ardında ne yapılmalı sorularını bir birleri ile tartışan bu cenah, iktidar partisi temsilcilerinden gelecek sinyale odaklanmış durumda. Kimse böyle bir süreçte en önde veya en geride durmak istemiyor.

 
   

 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.