BİZE CESUR HOCA LAZIM

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Sinan Özeçoğlu, teknik direktör konusunda görüşmelerin devam ettiğini ve takımın başına gelecek olan hocanın cesur olması gerektiğini söyledi.

BİZE CESUR HOCA LAZIM
25 Temmuz 2017 Salı 11:59


Eskişehirspor  Kulübü Başkanı Sinan Özeçoğlu, tesislerde düzenlediği basın toplantısında kulübün son durumu hakkında değerlendirmelerde bulundu.

İbrahim üzülmez ile yapılan görüşme olumsuz olurken İbrahim defteri tamamen kapandı. Eskişehirspor teknik direktörlük arayışlarını sürdürüyor. Hedefteki isimler ise; Engin İpekoglu, Sergen Yalçın ve Nihat kahveci.

Başkan Özeçoğlu da teknik direktör konusunda takımın başına gelecek olan hocanın cesur olması gerektiğini söyledi. Özeçoğlu, “Hoca konusunda görüşmelerimiz sürüyor. Bizimle çalışmak isteyen hocaları transfer cezası kafalarında soru işareti. Bize cesur hoca lazım. Cesur hoca kim varsa o çalışacak. Bizim transfer cezamız var ama elimizde birbirinden değerli oyuncularımız var. Bu oyunculara inanan bir hoca gelecek. Bugün başka bir hocayla görüşmek için yeniden İstanbul’a gideceğim. Hoca konusunun önemli olduğuna katılıyorum. Ancak bizim de kaliteli bir oyuncu kadromuz var. Bu kadro bu ligde birbirini tanıyan en iyi kadro. Çok acele etmek istemiyoruz. Daha sonra yanlış yaptık demek istemiyoruz."dedi.
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.