BİR BOZUK DÜZEN ALMIŞ BAŞINI GİDİYOR FUTBOLDA DA DURUM AYNI

Büyükşehir Belediyesi tarafından bu sene 5. düzenlenen Amatör Spor Kulüpleri’ne yardım programında konuşan Başkan Yılmaz Büyükerşen, “Bir bozuk düzen almış başını gidiyor. Futbolda da durum aynı. Bakalım ne olacak?” dedi.

BİR BOZUK DÜZEN ALMIŞ BAŞINI GİDİYOR FUTBOLDA DA DURUM AYNI
28 Eylül 2017 Perşembe 12:20

Büyükşehir Belediye Meclisi’nde düzenlenen programa Amatör spor Kulüpleri temsilcileri ve belediye bürokratları katıldı.

Programda konuşan Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, “Bu sene beşincisini gerçekleştirdiğimiz yardım programına katılımlarınız için hepinize teşekkür ediyorum. Sizin emeklerinizi gayretlerinizi karşılayabildiğimi söyleyemem. Bugün yapılan yardımlar benim size olan teşekkür borcumun büyüklüğünü ifade etmiyor. Gerçekten de çocuklarla ciddi anlamda uğraşıyorsunuz. Gönül ister ki, hepsi yıldız olsun. Belki bundan sonra bu olabilir. Eskişehirspor’un yeni yönetimi çok dinamik. Başlarındaki büyük sorunları hal ettikten sonra umut ediyorum iş birliği yapabilirsiniz. Sisteme baktığım zaman Türkiye’de diyanet işlerinden sonra en fazla bütçesi olan futbol federasyonu. Federasyon başkanı bana Eskişehir’e 3 tane halı saha yapma sözü vermişti ama yapmadı. Milli maçta görüştük neden yapmadın dedim. Allah selamet eylesin. O kadar çok kaynakları var ki, ama niyetleri Türk futbolunu kalkındırmak değil galiba. Orada bir imparatorluk oluşturma gayreti var. Başka ülkelerden futbolcu alarak onlarla yarışmanın futbola ne faydası var. Bir bozuk düzen almış başını gidiyor. Futbolda da durum böyle” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.