BİR ANNE TÜM DÜNYAYI DEĞİŞTİREBİLİR

Anneler gününde oynanan karşılaşmada Eskişehirspor, taraftarlarının beklentilerini karşılayamasa da tribünler yine ülkeye örnek olacak görüntüler sergiledi.

BİR ANNE TÜM DÜNYAYI DEĞİŞTİREBİLİR
15 Mayıs 2017 Pazartesi 12:54

Eskişehirspor taraftarları Anneler Günü'nde Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ı unutmadı. Tribünler yine ülkeye örnek olacak görüntüler sergiledi.

TVNET’te Atatürk’e hakaret eden yazar Süleyman Yeşilyurt, 12 Mayıs’ta tutuklandı. Zübeyde Hanım’ı aşağıladığı için hakkında yakalama kararı çıkartılan Hasan Akar ise halen firarda. Televizyon ekranlarından Zübeyde Hanım hakkındaki hakaretlere Eskişehirspor taraftarları en güzel cevabı tribünlerden verdi. Taraftarlar, dün oynanan karşılaşmada yine tribünlerde oldukça renkli görüntüler sergiledi.

Efeler Taraftar Grubu’nun yer aldığı tribünde, Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın resmi asıldı. 'Bir anne dünyayı değiştirir' yazılı pankart ile taraftarlar oldukça anlamlı mesaj verdi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.