BETON ADAMLAR MORAL DEPOLADI

Süper Lig’de Pazar günü oynayacağı İzmir Büyükşehir Belediyesi SK ile ligde ikinci yarıya başllayacak olan Selkaspor  dün düzenlenen moral yemeğinde bir araya geldi.

BETON ADAMLAR MORAL DEPOLADI
15 Şubat 2019 Cuma 16:48

Süper Lig’de Pazar günü oynayacağı İzmir Büyükşehir Belediyesi SK ile ligde ikinci yarıya başllayacak olan Selkaspor  dün düzenlenen moral yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe yönetim kurulu üyeleri, teknik ekip, A takımı ve altyapı oyuncuları ile basın mensupları katıldı. Ciğerci Ahmet restoranında buluşan ekip yemekte moral depoladı.

 

Organizasyonda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kulüp Başkan Yardımcısı Yenal Kaya; kupa hedefiyle başlanan sezonda ligde ikinci sıradaki yerlerini korumanın ve Türkiye Kupası’nda çeyrek finale yükselmiş olmalarının morallerini artırdığını belirtti. Kaya; “Hedefimiz şehrimizi özlediği hentbolla buluşturmaktı. Bu amaç her sezon daha da ilerledi. Ekibimize ve oyuncularımıza kupayı şehrimize kazandıracakları konusunda güvenimiz tam” ifadelerini kullandı.

 

Takım kaptanı Alp Eren Pektaş ise yönetim kuruluna düzenledikleri yemek için teşekkürlerini ifade ederek; “Tecrübeli bir kadroya sahibiz. Bugün burada genç oyuncularımız da bizimle birlikte. Selkasporun edindiği misyonun parçası olarak hentbolun önünü açmak, bu şehri layık olduğu yere hep birlikte getirmek amacımız. Sezon sonunda mutlu olacağımıza inanıyoruz” dedi.

 

Beton adamlar verilen yemeğin ardından Yönetim Kurulu’nun düzenlediği toplantıya katılarak ikinci yarı ile ilgili hedeflerini konuştular.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.