Beton Adamlar ligi 4. sırada tamamladı

2017-2018 Erkekler Hentbol Süper Liginin son hafta mücadelesinde Porsuk Spor Salonunda Beşiktaş’ı konuk eden Selkaspor sahadan 29-28 mağlup ayrıldı.

Beton Adamlar ligi 4. sırada tamamladı
05 Mayıs 2018 Cumartesi 12:17

4 Mayıs Cuma günü saat 20:15’te başlayan mücadelenin ilk yarısında rakibi karşısında 15-13 üstünlük kuran mavi beyazlılar ikinci yarıda skoru korumayı başaramadı.

Haftalar öncesinden Avrupa Kupalarına katılmayı garantileyen Beton Adamlar, bu skorla birlikte 2017-18 sezonunu 13 galibiyet, 4 beraberlik ve 7 mağlubiyet ile 30 puan alarak 4. sırada tamamladı. Selkaspor; önümüzdeki yıl Challenge Kupalarında boy gösterecek.

Maç sonu açıklamalarda bulunan Kulüp Başkan Yardımcısı Yenal Kaya; hedeflerine ulaşmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek “Bu yıl Avrupa Kupalarını hedeflemiştik ve başardık. Bunun için emeklerini, desteklerini veren herkese teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yıl Süper Lig, Türkiye Kupası ve Challenge Kupası’nda oynayacağız. Hedefimiz bu üç kulvardan birinden kupa getirmek olmalıdır. Önümüzdeki sezon için planlamalarımızı buna göre şekillendiriyoruz” açıklamalarında bulundu.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.