BETON ADAMLAR AVRUPA’DAN KUPAYLA DÖNÜYOR

Makedonya’nın Bitola şehrinde düzenlenen Boro Churlevski Uluslararası Hentbol Turnuvasına katılan Selkasporumuz sezon öncesi Avrupa’dan ilk kupasını alarak döndü. Finlandiya, Fransa ve Makedonya ülkelerinin şampiyonlarının katılımıyla gerçekleşen turnuvada Beton Adamlar, büyük bir sürpriz yaparak 1. olmayı başardı.

BETON ADAMLAR AVRUPA’DAN KUPAYLA DÖNÜYOR
03 Eylül 2018 Pazartesi 14:15

Selkaspor; Olympiakos ile oynadığı final maçından 31-25 galibiyetle ayrıldı.  Makedon ekibi RK Pelister’in düzenlediği özel turnuvada şampiyonlar liginde mücadele eden ekiplerden Olympiakos 2.; Rihiimaen Cocks ise 3. Oldu. Fransız ekibi Cherbourg ise turnuvadan dördüncülükle ayrıldı.Diğer yandan oynanan final maçında günün oyuncusu Jıhed Jaballah olurken; turnuvanın en iyi oyuncusu ise sol oyun kurucumuz Vladyslav Ostroushko seçildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.