BETON ADAMLAR ANTALYA'YA HAZIRLANIYOR

Süper Lig’de ve Türkiye Kupası’nda hız kesmeyen Selkaspor; Antalyaspor ile oynayacağı iki mücadeleye yoğun bir tempoyla hazırlanıyor.

BETON ADAMLAR ANTALYA'YA HAZIRLANIYOR
21 Mart 2018 Çarşamba 11:14

Beton Adamlar Pazar günü saat 17:00’de Süper Lig 22. Hafta mücadelesinde ve ardından Çarşamba günü saat 19:00’da Türkiye Kupası çeyrek final ikinci maçında Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacak. Ligde puan sıralamasında 26 puanla 3. Sırada olan Selkaspor’u, Antalyaspor 23 puanla takip ediyor.

Avrupa yolundaki en önemli maçlarından birine çıkacak olan Selkaspor’da ise oyuncular başantrenörleri Haydar Eryılmaz gözetiminde çalışmalarını sürdürüyor. Porsuk Spor Salonu’nda yapılan antrenmanların yanı sıra mavi beyazlı ekip bugün Ankara’ya giderek Maliye Piyango Spor Kulübü ile bir de hazırlık maçı yapacak. Beton adamlar; Cumartesi günü Antalya’ya gidecek ve Çarşamba günü yapılacak maça kadar burada kampa girecekler.

Diğer yandan bugün doğum günü olan Selkaspor Başkan Yardımcısı Yenal Kaya’nın doğum günü yapılan antrenmanda kutlandı. Kaya; yeni yaş dileği olarak oyunculardan Avrupa’yı Eskişehir’e getirmelerini istedi.

Ayrıca; Mavi Beyazlı ekibin sponsorlarından Cetemenler firması sahibi Muammer Cetemen de önemli maç öncesi takımı ziyaret ederek takıma tatlı ikramında bulundu ve başarı dileklerini iletti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.