Beton Adamlar 1 puanla döndü

Beton Adamlar 1 puanla döndü
19 Şubat 2018 Pazartesi 08:40

Selkaspor Süper Lig’in 18. Haftasında deplasmanda karşılaştığı Milli Piyango SK maçından 26-26 beraberlikle dönüyor. THf Spor Salonu’nda Pazar günü saat 15:00’da başlayan karşılaşmada Beton Adamlar, ilk dakikalarda öne geçtiği karşılaşmanın ilk yarısını ise 15-12 geride bitirmişti.

Çekişmeli geçen karşılaşmada ikinci yarıya da önde başlayan ve hızlı ataklarla öne geçen Selkaspor skoru koruyamayarak zorlu maç sonunda 1 puanla yetindi.

Karşılaşmayı Selkaspor Külüp Başkanı Mert Kaya, Başkan Yardımcısı Yenal Kaya, Genel Sekreter Yasin Becer ve yönetim kurulu üyeleri Arif Geçkalan ve Egemen Güler takip etti.

Beton Adamlar; Salı gününden itibaren Pazar günü evlerinde oynayacakları Avrupa yolundaki en önemli maçları olan Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor maçının hazırlıklarına başlayacaklar.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.