BEŞİKTAŞ MEHMET ÖZCAN'I İSTEDİ

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, takımın yetenekli isimlerinden Mehmet Özcan hakkında konuştu.

BEŞİKTAŞ MEHMET ÖZCAN'I İSTEDİ
16 Nisan 2019 Salı 11:03

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, takımın yetenekli isimlerinden Mehmet Özcan hakkında konuştu.  Çapa “Mehmet Özcan gibi oyuncuyu Avrupa’dan getirmeye kalksan 4-5 milyon Avro vermen gerekir. Mehmet'i takip eden takımların sayılarının arttığını da biliyoruz. Sezon başında kimsenin tanımadığı 20 yaşında bir futbolcuyu bugün Avrupa bile konuşuyor” dedi.

Yetenekli oyuncuya birçok kulüpten teklif geldiğini açıklayan Çapa, "Mehmet Özcan he maçtan sonra sosyal medyada konuşuluyor. Konuşulması da gayet normal. Sezon başından beri kendini geliştiren ve bu gelişimini de sahaya yansıtan yetenekli bir futbolcumuz. Kendisi benim son yıllarda çalışmış olduğum en karakterli, en disiplinli futbolculardan birisi. Mehmet ile sürekli gelişimi hakkında toplantılar yapıyoruz. Hatalarını, doğrularını sürekli değerlendiriyoruz. Sürekli Mehmet Özcan isminin gündeme gelmesi, taraftarların kendisinden sıkça bahsetmesi tesadüf değil. Bu ligde gelişim sağlayan genç yenetekler arasında ön plana çıkan isimlerin başında geliyor.  Eskişehirspor'a ve Türk futboluna çok katkılar sağlayan ve sağlamaya devam edecek bir oyuncu. Mehmet Özcan için Lille iddiaları doğru ama imzalar atılmadan, sözleşmeler imzalanmadan futbolda hiç bir şeyin garantisi yok. Mehmet'i takip eden takımların sayılarının arttığını da biliyoruz. Sezon başında kimsenin tanımadığı 20 yaşında bir futbolcuyu bugün Avrupa bile konuşuyor. Beşiktaş'ın Mehmet Özcan'ı takip etmesinden daha doğal ne olabilir ki. Şu ligde takip edilmesi gereken üç oyuncu belirlense Mehmet Özcan o listede mutlaka yer alır.  Mehmet kalitesinde bir oyuncuyu Avrupa'dan Türkiye'ye getirmeyen kalksan en az 4-5 milyon Euro para hazırlamanız lazım. Yöneticilerimizin almış olduğu bir karar var. Değerini bulmayan oyuncu satılmayacak. Gelen bir teklif olduğunda yönetimde futbolcuda mutlu olursa o futbolcunun transferi gerçekleşir. Mehmet Özcan'ın gelişimini devam ettirmesi için oynayabileceği bir kulübe gitmesi lazım. Bu çıkışı yaptıktan sonra transfer olup kulübede oturmasının Mehmet adına bir anlamı yok. Ben onun Avrupa liglerine gitmesini daha çok isterim. Mehmet'in oyun tarzı, yetenekleri ve kapasitesi bir çok lige uygun. Herkes Dorukhan'ın bu sezon çıkışını konuşuyor. Çünkü Dorukhan Toköz şampiyonlar ligi biel görmüş tecrübeli oyuncuların yanında daha rahat bir şekilde performans sergiliyor. Ama Mehmet Özcan'ın şu an orta sahada yanyana oynadıkları oyuncular da 20'li yaşlarda. Mehmet'in Dorukhan gibi böyle bir avantajı yok" ded. 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.