BEŞİKTAŞ'IN MEHMET ÖZCAN ISRARI

Siyah-Beyazlılar, Eskişehirspor’un 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Mehmet Özcan için Es Es’le pazarlıklarını sürdürüyor. Geçen sezon Dorukhan’ı da Eskişehirspor’dan ayrılmasının ardından kadrosuna katan Kara Kartal, ‘Yeni Dorukhan’ olarak gösterilen Mehmet için de ısrarcı...

BEŞİKTAŞ'IN MEHMET ÖZCAN ISRARI
17 Temmuz 2019 Çarşamba 10:21

Yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, ilk transferini Tyler Boyd’la yapmıştı. Kara Kartal, stoper transferi konusunda temaslarını sürdürürken bir yandan da genç isimler için girişimlerde bulunuyor. Beşiktaş Yönetimi’nin bu doğrultuda son olarak gündemine Eskişehirspor’un 20 yaşındaki ön liberosu Mehmet Özcan’ı aldığı öğrenildi. Eskişehirspor formasıyla geçen sezon Spor Toto 1. Ligi’nde 34 karşılaşmada görev yapan genç oyuncu için Siyah- Beyazlılar’ın, Es Es’le pazarlıklarını sürdürdüğü bildirildi.

1 milyon Euro bütçe ayrıldı

Geçen sezonun başında Eskişehirspor’la yollarını ayırmasının ardından kadrosuna kattıkları Dorukhan Toköz’ün sadece 1 dönemde yaptığı çıkışı göz önünde bulunduran Siyah- Beyazlılar’ın, Mehmet Özcan’ı da yeni Dorukhan olarak gördüğü kaydedildi. Kara Kartal’ın, bu oyuncu için 1 milyon Euro’luk bütçe ayırdığı kaydedildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.