BENİM OYUM ESKİŞEHİRSPOR'A

Eskişehirspor Kulübü maddi zorluklarla boğuşuyor. Eskişehirspor Yönetimi bu zorlukların üstesinden gelemeyeceğini defalarca deklere ederken, taraftarlar çıkış yolu bulmak için adeta seferber oluyor.

BENİM OYUM ESKİŞEHİRSPOR'A
16 Ekim 2018 Salı 11:09

Eskişehirspor Futbol Kulübü tarihinin en zorlu günlerinden geçiyor. Ekonomik olarak oldukça sıkıntı çeken Kırmızı Şimşekler’de yönetim sorunun üstesinden gelemeyeceğini her defasında dillendiriyor.  Kulüp başkanı Halil Ünal’ın hükümet kanadının beklediği desteği alamaması yönetim adına umutların tükenmesinde son nokta oldu. Bu durum karşısında  bazı yöneticiler görevi bırakmak istiyor. Başkan Halil Ünal ise yönetimde rotasyona girerek yoluna devam etmeyi hedefliyor.

İş yine taraftara düştü

Bu olumsuz tablo Eskişehirspor için yeni değil. Yaklaşık 3.5 sezondur aynı sıkıntılar ile karşı karşıya kalan  Eskişehirspor’da taraftar hem iş dünyası, hem de siyasi kanalların önüne geçecek bir performans sergiledi. Biletsiz maça bilet almaktan tutun, lisans çıkarmak konusunda canını dişine takarak sergilediği mücadele Eskişehirspor taraftarının farklılığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Pes etmiyorlar

Sosyal medyayı da en aktif şekilde kullanan taraftar grupları arasında yer alan Eskişehirsporlular bir kez daha kulüpleri için bu hünerlerini sergiledi. #BenimOyumEskişehirspora heşteki ile twitter üzerinden siyasetçilere seslerini duyurmaya amaçlayan Kırmızı Şimşek taraftarları sosyal medyanın birinci gündem maddesi olmayı başardılar.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.