BEKLE BİZİ TOFAŞ...

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde yarın Play-Off ilk maçında TOFAŞ ile karşı karşıya gelecek olan Eskişehir Basket zorlu maçın hazırlıklarını sürdürdü

BEKLE BİZİ TOFAŞ...
20 Mayıs 2018 Pazar 14:24

Son taktikler

Dev Adamlar dün Anadolu Üniversitesi İki Eylül Spor Salonu’nda yaklaşık 2 saat süren antrenman gerçekleştirdi. Koç Josep Maria Berrocal idaresinde çalışan Dev Adamlar ısınma hareketlerinin ardından hücum ve savunma varyasyonları çalıştılar. Devamında bireysel olarak yapılan şut çalışmalarının ardından ise antrenman son buldu.

Yolculuk bugün

Yarın TOFAŞ ile karşı karşıya gelecek olan Eskişehir Basket zorlu maç için bugün yola çıkacak. Siyah Kırmızılı ekip öğle saatlerinde yapacağı antrenmanın ardından akşam saatlerinde karayoluyla Bursa’ya hareket edecek. Potanın Şimşekleri’nde sakatlığı süren Rowland’da takımını yalnız bırakamayacak. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.