Begiter’den delege çıkışı: Üye yapısı değişmeli

Eskişehirspor Olağanüstü Genel Kurulu çoğunluk sağlanamadığı için 13 Haziran çarşamba gününe ertelendi. Eskişehirspor eski başkanlarında Aydın Begiter, kulübün delege yapısının değişmesi gerektiğini söyledi.

Begiter’den delege çıkışı: Üye yapısı değişmeli
06 Haziran 2018 Çarşamba 15:13

Anadolu Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek kongrede yeterli çoğunluk sağlanamadı.

Eskişehirspor eski başkanlarında Aydın Begiter, kongre üyelerinin katılmamasına tepki gösterdi.

“Takım bu kadar zor durumdayken hiç olmazsa kongreye gelerek iki saatlerini ayırmaları gerekirdi.” diyen Begiter, kulübün üye yapısının yeniden düzenlenmesi gerektiğini söyledi. Begiter şöyle devam etti: “Transfer olayını düzeltmek gerekiyor, transfer dönemi başlıyor, futbolcuların çektikleri ihtarlar var. Futbolcular muhatap bulamıyorlar. Para verilmiyorsun, destek vermiyorsun hiç olmazsa toplantıya gel ve görüşünü söyle. Bundan sonra üye yapısının değiştirilmesi gerekiyor. Aidatlar düşürülmeli, bu kulübün en az 5 bin üyesi olması lazım. Kuruluşumuzun üzerinden 53 sene geçti. 50 sene önce daha güzel Genel Kurul’lar yapıyorduk. Daha ileri gideceğimize daha geri gidiyoruz. Eskişehirspor’un tekrar elden geçirilmesi gerekiyor. Üye sayısı 5 bin mi olur 10 bin mi olur bunun düzeltilmesi gerekiyor.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.