BAŞKANLIK İÇİN SON SAATLER

Eskişehirspor'da başkan ve yönetim krizi devam ediyor. 2 kez ertelenen Olağanüstü Genel Kurul'un 3'üncüsü bugün saat 17.30'da Anadolu Üniversitesi'nde yapılacak.

BAŞKANLIK İÇİN SON SAATLER
06 Aralık 2017 Çarşamba 14:54

Kongreye saatler kala önemli bir gelişme yaşandı. Eski başkanlar ve mevcut Başkan Sinan Özeçoğlu yeniden bir araya geldi. Eskişehir Ticaret Odası Metin Güler'in ev sahipliğinde Eskişehir Ticaret Odası'na gerçekleşen toplantıda yeni başkan ve yönetim kurulunun ortaya çıkması ve Eskişehirspor'un acil ihtiyacı olan maddi desteğin sağlanması konusunda toplantı gerçekleştirildi.

Öte yandan, mevcut başkan Sinan Özeçoğlu'nun görevi bırakması ve yeniden aday olmaması halinde 'Kulübü kayyım'a bırakmam' diyen Eskişehirspor eski Başkanı Halil Ünal'ın başkanlığa yeniden aday olacağı öğrenildi. Ünal'ın kongre için Yönetim Kurulu Listesi'nin hazır olduğu ve başka bir aday çıkmaması halinde listeyi divana sunacağı belirtildi.

Ayrıca, Halil Ünal'ın başkanlığa yeniden seçilmesi halinde takımın hedefinin en az play off olduğu yönünde yakın çevresine konuştuğu öğrenildi.


Etiketler; #eskişehirspor
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.